Keisinger ház

More
14 years 2 months ago #2005 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Vizsgaid?szakra meg ilyenekre a ma huangot szokták venni. Ha azt mondom neked, hogy efedrin, csak beugrik valami. Ha meg ma huangot mondok akkor fingod nem lesz róla, de ugyanaz. Azzal a speeddel nagyon beletrafáltál a dologba. Attól is meg lehet reccsenni, csak nem úgy. Ez a másik... Hát biztos, hogy nem drog, mert akkor már régen megbukott volna vele a bolt." [A ma huang efedrin tartalmú növény ami az amfetaminhoz meg a metamfetaminhoz hasonló kémiai anyag. Er?s serkent?szer, ha nagy dózisban szeded, kicsiben viszont gyógyszerként is ismert. Ezért van, hogy a megfázás elleni szerb?l gyártják a speedet a drogosok, de ebben a teában nem az van.]

-"Aszondod' vészesen király volt? Hát nemtom hol futottá' te ezzel össze, de akkor biztos nem csak ez volt a dologban. Lehet okosabb volna ha attól a sámántól kérnél, aki adta..." mondja elgondolkodva, majd elnyomja a cigijét a legközelebbi hamutálnak gúnyolt halkonzerves dobozban.

-"Azért esküdj meg nekem, hogy télleg életveszélyr?l van itten szó, mer' ilyesmit csak úgy ok né'kül nem vedelhet minden nap az emberfia, már ha érted mire gondolok. Azaz a minden nappal nincsen ott semmi gond, csak egy hét már elég keménynek számít, amikor le kell tenni. Egyszer?en azér' mer' annyit dolgoztá', hogy az már öngyilkosság. Azon se kell csodá'kozni, ha a St. Maryben kötsz ki kimerültséggel. Szóval nermt'om mikor vizsgázol, de ha adnék is ebb?l, akkor pér dó'got szögezzünk le." mondja, miközben egy félbehagyott cigaretta kisodrásához fog, amit azután egy gyógynövények aprítására szolgáló kézi darálóban alaposan elkever vadkenderhajtással.

-"El?szöris kussolsz, mer' ha a Enlaj elkap, újra föl fogja találni a kereket, méghozzá úgy, hogy a fejem fölnyomja a seggembe és legurít a lépcs?n..." int a pinceraktárba vezet? lépcs? felé. "Ha ez van akkor viszonzom. Másodszor is ne nyírd ki magad azzal, hogy egy hétnél tovább szeded. Egyszer elfogysz és akkor aztán k****a nagy gáz lesz. Nekem ugyan nem, mer' semmit nem fognak találni benned, de ha elpatkolsz az gáz, nem? Okés?"

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #2006 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Az effedrin ismer?s, de asszem ennek nem az a lényege. De lehet ám, hogy mégis. Bár szerintem jóra gondolsz, arról a szerr?l van szó.
- Nem azér volt király, amiért mondjuk a jó kis cigid, hanem mer hirtelen mindent átláttam és megértettem, amit addig nem. Ez is király, csak máshogy.
- Naná, senkinek egy szót se. És 3 napos határid?r?l van szó, amikor 1 hét volt hátra, még azt hittem, minden oké lesz. Szóval az egy hét b?ven jó. Sámán ismer?st?l meg kérnék én, ha még itt lenne a környéken. Nem lesz gáz, nem vagyok hülye. Csak szarban.

More
14 years 2 months ago #2007 by Nyarlathotep
-"Igazából ha tudod mi az az ayahuasca, akkor tudod, hogy ott két növény kell hozzá, a többi csak humbug és a végén drogot kapsz. Namost képzeld el, hogy ehhez nem két növény kell, nem drogot kapsz, de úgy kinyitja a tudatod, mint egy bezárt ablakot. Ha vágod mir?l beszélek. Ha engem kérdezel, ez is valami olyasminek indult, csak nem volt túl hatásos, meg az eredetiben volt cucc is, dehát pont az nem kell bele, ha tiszta fejjel akarsz útmutatást. Pontosan én se tudom, hogy mi ez, nekem csak a receptet adta meg a f?nök, hogy ezt adjam, ha így kérik. Egyébként viszik mint a cukrot, meg drága is, mint a fene... Egyébként nem csoda, az egyik tea dong chong xia caoból és dihuangból készül."

Mivel ebb?l egy kukkot sem értesz és a kínai nyelvet nem érted annyira hogy kanjikat gépelj be, így nem tudod mir?l van szó, csak azt látod, hogy zacskókba tölt különböz? darabos alkatrészeket, számozva, megadva mindegyikhez a h?mérséklet, mennyiség és id?értékeket, így most van négy darab zacskód, összesen 4000? körüli értékben. Arra azért kínosan ügyelt, hogy egyiken se legyen rajta a teabolt logója. Inkább 4 puha bels? zacskóba teszi ?ket minthogy egy logósat adjon, viszont azt meg tudtad figyelni, hogy melyik bekezdésb?l nézte az összetev?ket, két kimérés között meg amíg megteker magának egy jó húsz centis spanglit, észrevétlenül le tudsz kattintani magadnak egy képet a karpántoddal. Most már csak föl kell ismertetni a karaktereket és akárcsak Kathy, körbe kell járni az összes teaboltot, és beszerezni ami kell. A recept és a mennyiségek adottak.

-"Aztán nem reklámozni ám a suliban, hogy itten ilyen f***a teák vannak, mer' a f?nök mindkett?nket ki fog belezni, de mint egy nagy büdös pontyot! Ja és vissza se nagyon gyere, ha ez kell. Ha valami más akkor jöhetsz, de akkor várd meg amíg kimegyek." mondja és rágyújt, beleszív egy jó embereset, majd feléd nyújtja.
-"Na? Szívsz?"

Csapat riadó!

More
14 years 2 months ago #2008 by danka90
- Köszi szépen ember, ha nagy leszek, meghálálom. Nem szívhatok, inkább kikeverem ezt otthon aztán had szóljon, a 3 nap az mégis csak 3 nap fél éves anyagra. Muszály mennem, mer karóba húznak, aztán nézegethetek, mint pocok a lisztbe'.

Kifizetem, elköszönök és irány az "autó". A könyvekkel ma éjszaka már nem foglalkozok, ráér holnap. A hosszú haza úton úgysem tudok mit csinálni, karpánttal irány be Matrixba és a lefényképezett szöveg felismertetésével és lefordításával foglalkozok. Ha ez könnyen megy, akkor még arra is lesz id?m, hogy az egyes hozzávalók neveire rákeressek és megnézzem, hogy alapból milyen hatással rendelkeznek. Közben ránézek az órára is, mennyi az id? és mennyit alhatok holnapig. Ezen kívül egyébként fürdés, lefekvés a terv mára. Folytatódik holnap a matek korep.

More
14 years 2 months ago #2009 by Nyarlathotep
-"Te tudod, de ez a cucc nagyon szakít..." fúj ki egy nagy pamacs tejfehér füstöt valami olyan arccal, amit akkor láthatsz, amikor a lövészárokban csücsül? katona füle mellett elhúz egy nagyobb fajta puskagránát. "Na pissz!" mutatja neked a peace-V bet?re emlékeztet? kézjelét, csak annyira meg van már kattanva, hogy inkább "piss"-nek hangzik amit mond, mint "peace"-nek. "Rest in pieces..." teszed hozzá magadban, ahogy hátat fordítasz ennek a majomnak és elhagyod ezt a b?zbarlangot.

A környék persze méltó rossz hírére, ezt akkor tapasztalod meg, amikor valami olyasminek az árnyékát látod meg az egyik sarok mögül, amir?l még te magad sem tudod eldönteni, hogy micsoda. Gyorsan be is ugrasz a legközelebbi fedezékbe, jelen esetben egy lézárt újságosbódé mögé és kikukkantasz. Rájössz, hogy ekkora böszme orkot még életedben nem láttál, mint ami ott "lapul". Azaz lapulni próbál, mert az a szörnyeteg minden, csak nem lapos. A kezében meg egy akkora mordály, hogy nem tudod eldönteni, hogy gránátvet?, vagy extra nagy kaliber? sörétes puska. A másik megnyúlt árnyék gazdája persze nem olyan szerencsés, mint te. A csuklyás olcsó ujjatlan pulóvert visel? fiatalember észre sem veszi azt a nagy dögöt, mire az kiugrik elé.

-"Tejelj, te ferdeszem? köcsög!" böffenti a srác képébe és odadugja az illet? orra alá a fegyverét nyomatéknak.
-"Bocs, de szerintem eltévesztetted yi ke"
-"Nem mondom mégegyszer, te nyüzüge!" röffent még egyet az ork, mire valami történik, hogy pontosan mi azt nem tudod, csak azt látod, hogy a srác hátrébb lépett, de mintha fordult is volna egyet, az ork meg gyakorlatilag elrepül melletted egy nagy turha kíséretében amit az "áldozata" küld utána.
-"Állat..." jegyzi meg a fickó, majd elindul az ork felé, ha jól sejted azért, amiért az ork akarta "tiszteletét tenni" a fiatalembernél.

Úgy döntesz, ideje lelépni, amíg az illet? úgy nem dönt, hogy téged is meglátogat. Körülbelül úgy csörtetsz az éjszakában, mint a vaddisznó a kukoricásban, ahogy fejvesztve menekülsz, mintha az összes elképzelhet? pokol minden ördöge a nyomodban loholna. Nem nézel hátra, hogy megnézd, követnek-e, csak bevágódsz a kocsidba és pillanatok alatt beütsz valamit véletlenszer?en, korrigálni, f?leg útközben ugyanis csak az él? ember tud, a kirabolt hulla nem. A járgány észveszejt? lassúsággal indul neki, de szerencsére nem követett senki, ha jól sejted a srác az ork többi lehetséges b?ntársától tartva megfutott, vagy csak nem értékelt akkora veszélynek, hogy úgy döntsön téged is semlegesít és inkább visszatért a zsákmányához. Csodálkozol, hogy Kathyt senki sem kapta el, ha ennyire komoly itt a b?nözés, följelentést viszont nem teszek a Knight Errantnál, mert vagy tojnak rá, vagy körbeszimatolnának és még a végén találnának is valamit, csak nem ott ahol te is szeretnéd.

Csapat riadó!

More
14 years 2 months ago #2010 by danka90
Hosszú még az este, mit csináljunk, nekem elég volt ennyi mára a kalandokból, a könyvekért majd szépen elmegyek holnap, világosban. Lassan megnyugszom és korrigálom az útirányt hazafelé, már csak azért is, mert az okkult boltok környékét hasonlóan képzelem el. Meg így els?re azt sem tudom hova mehetnék, a nagy részük már zárva is van. Sikeresen lebeszéltem magam a további kirándulásról, hazafelé ha sikerült lelassítani a légkalapácsot a mellkasomban, lefordíttatom receptet a csuklópántommal, majd összehasonlítom azzal, amit kaptam. Az este folyamán otthon irány a konyha, meg kellene próbálnom elkészíteni a f?zetet. Kíváncsi vagyok, hogy olyan lesz-e, mint Kathyé.

Time to create page: 0.206 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.